Installatie en reparatie

Veilig en van hoge kwaliteit, zo leveren wij onze projecten af. En grotendeels onzichtbaar voor u: Mooi weggewerkt in vloer, muur en plafond. U geniet van het gemak van goed werkende en veilige installaties. Op deze pagina vindt u een overzicht van wat wij doen.

Neem contact met ons op voor meer informatie, advies of een offerte. Of kom gewoon even langs in onze winkel.

Steeds meer apparaten in uw huis en steeds meer gebruik van stroom. Niet zo raar dus als de stoppen doorslaan.
Tijd voor uitbreiding van uw groepenkast.

Wanneer is uw meterkast voor het laatst gecontroleerd ? Gebruikt u ooit de ‘test’knop in uw meterkast?
De controle en renovatie van uw meterkast is bij ons in betrouwbare handen.

U ervaart het gemak van een goed werkende en veilige elektrotechnische installatie. U ziet alleen een stopcontact, lichtschakelaar of zelfs afstandsbediening (domotica) om uw verlichting en apparatuur te bedienen.

Uw favoriete schemerlamp weggooien? Niet nodig. Wij repareren het met zorg. Goede kwaliteit is tijdloos. Wel zo duurzaam.

Optimaal signaal voor uw tv en radio. Aansluitingen op de plaatsen waar u het handig vindt. Dat is onze bijdrage aan uw kijk- en luisterplezier. Nu die mooie flatscreen nog!

Uw lichtplan omzetten naar werkelijkheid. Van inbouwspots en werkverlichting tot mooi uitgelichte tuinpaden en bomen. We doen het met veel plezier. Want we houden net als u van een sfeervol huis, praktische werkruimte en een oogverblindende tuin.